Många städer i världen har problem med parasiter som gnager på fundamentet. Råttor, kackerlackor, mygg, och diverse annat sattyg som förstör storstadsidyllen.

Andra städer har problem med parasiter av en lite... större, och mer direkt blodssugande natur. Välkommen till Gravhamn, Sveriges näst största stad, som kan skryta om en hel del saker, men dessvärre också huserar Nordens största vampyrpopulation.

Blodet rinner tunt. Kommer du att få tillräckligt?

Aktuellt

Gravhamnfika

24/5 16.00

Espresso House på Storgatan 11 i Kalmar

Gravhamn Lajv IV

25/5 2019

Skälby Kungsgård 12:00 (Intromöte 18.00)

Gravhamn är ett lajv som utspelar sig i White Wolf's the New World of Darkness, där man spelar vampyrer i en värld som är mycket lik våran men där allting är mycket dystrare och mörkare. Lajvet handlar om de unga vampyrerna som tvingas slita för att gå nog med blod, och som är ändstationen för all skit som bara rinner nedåt. Det utspelar sig i den fiktionella staden Gravhamn, och oftast på den så kallade Hammergården

Är du intresserad? Hoppa in i vår Discord eller skicka spelledningen ett mail via gravhamn@mklajv.se. Om du hellre kommer igång på egen hand så finns den här hemsidan till ditt förfogande. Under kategorin Världen får du veta mer om World of Darkness, och den fiktiva staden Gravhamn vi spelar i. Under Regler kan du lära dig vilka regler vi har på vårt lajv för att gestalta våra karaktärer (Har du aldrig lajvat förrut vill du nog börja med våra förenklade regler). Och under Praktiskt finner du information av mer praktisk natur, så som hur man gör för att få lajva med oss.

Inspiration och bilder på våra fantastiska lajvare hittar du under Karaktärsgalleriet och när du är redo så kan du registrera dig under Min Karaktär.

Denna hemsida är långt ifrån perfekt. Om du hittar någonting som verkar fel, eller om du tycker någonting fattas, säg till oss!

Lajvet tillhör den Sverok-anslutna föreningen Masquerade Kalmar. Gilla och följ oss på Facebook!


Innehåll Copyright © Masquerade Kalmar 2018. Alla Rättigheter reserverade

Vampire the Requiem © White Wolf Publishing - A Paradox Interactive AB company. All rights reserved.